Mitä tapahtuu, kun lopetat jonkun seuraamisen Facebookissa

Opi kuinka jonkun seuraaminen Facebookissa toimii.

Facebook-käyttäjät sekoittavat usein tavan olla ystäviä Facebookissa ja tapaa jonkun seuraamista. Tässä on yksinkertainen ero näiden kahden välillä.

Ero ystävystymisen ja jonkun seuraamisen välillä Facebookissa

Kun lisäät jonkun Facebookiin ystäväksi ja kun hän hyväksyy kaveripyyntösi, hänestä tulee online-Facebook-ystäväsi. Sinä ja he voivat nähdä toistensa viestit, kommentoida toistensa viestejä ja nauttia Facebookin käytöstä yhdessä. Kun teet ihmisestä 'ystäväsi' Facebookissa, siitä tulee kaksisuuntainen asia molemmille.



Joku seuraaminen Facebookissa on kuitenkin enemmän yksisuuntainen asia. Tarkoitan yksisuuntaisesti, että ei ole tärkeää, että jos seuraat jotakuta, hänen on myös seurattava sinua. Sinulla Facebookin käyttäjänä on vaihtoehto, jossa voit lopettaa henkilön seurannan Facebookissa riippumatta siitä, onko hän 'Facebook-ystäväsi' vai ei. Seuraamalla jotakuta varmistat, että kaikki heidän lähettämänsä tiedot, riippumatta siitä, ovatko ne julkisia vai yksityisiä, näet uutissyötteesi viestit aina, kun tulet verkkoon Facebookissa. Nyt sisältö, jonka näet, riippuu tietysti yksityisyysasetuksista, jotka seuraamasi henkilö on asettanut.



Yksi suurimmista eroista poistettaessa joku ystävänä Facebookissa ja seuraamatta jonkun seuraajaa Facebookissa (kun hän on vielä ystäväsi jäsenessä) on, että kun poistat jonkun, he eivät enää ole osa virtuaalielämääsi Facebookissa. Samoin sinut suljetaan pois kaikesta, mitä he julkaisevat Facebook-profiiliinsa, koska molemmat eivät enää jaa ystävyyttä Facebookissa.



Toisaalta seuraamattomuus ei poistaisi niitä luettelostasi. Se piilottaa vain heidän Facebook-aktiviteettinsa, toisin sanoen viestit, jotka he jakavat Facebookissa, uutissyötteeltäsi, kun olette vielä ystäviä. Tämän lisäksi, jos olet lopettanut heidän seuraamisensa, se ei tarkoita, että hän lopettaa viestiesi näkymisen. Jos he päättävät olla näkymättä viestejäsi uutissyötteessään, heidän on myös poistettava seuraamisesi sinusta menemällä profiiliisi ja napsauttamalla Älä seuraa -välilehteä.

  1. Sinun täytyy mennä sen ystävän profiiliin, jonka haluat seurata Facebookissa. Huomaa alla olevassa jaetussa kuvassa punainen suorakulmio, joka korostaa Seurataan-välilehteä. Napsauta alaspäin osoittavaa nuolta täällä nähdäksesi avattavan luettelon vaihtoehdoista, joista valita.

    Siirry sen henkilön Facebook-profiiliin, jonka seurannan haluat lopettaa.

  2. Näkyviin tulevassa avattavassa luettelossa näkyy välilehti 'Älä seuraa' sekä ystäväsi nimi. Jos haluat lopettaa heidän viestejensä näkymisen Facebooks Newsfeed -palvelussa, sinun on napsautettava tätä.

    Älä seuraa nimeä



  3. Välilehti, jossa aiemmin näytettiin 'seurataan', muuttuu automaattisesti seurattavaksi.

    Jos haluat joskus tulevaisuudessa nähdä lisää viestejä tältä ystävältä, palaat hänen Facebook-profiiliinsa ja napsautat tätä välilehteä seurataksesi.

    Voin aina seurata ystävääni ja seurata sitä seurasta ilmoittamatta heille muutoksesta. Mutta jos teen heistä epäystävällisiä ja lisätään sitten uudestaan ​​ystäväksi Facebookissa, heille ilmoitetaan tästä, kun lähetän heille kaveripyynnön.